Teks MC Bahasa Jawa Terbaru Ini Sangat Direkomendasikan untuk Agenda Rapat Program Kerja Tingkat RT

- Rabu, 18 Januari 2023 | 13:10 WIB
MC Bahasa Jawa cocok pada agenda tingkat RT momentum rapat kerja (freepik/tzido)
MC Bahasa Jawa cocok pada agenda tingkat RT momentum rapat kerja (freepik/tzido)

ISLAMADANIA - Kanggo sampeyan sing dadi anggota komunitas Pak RT kudu ngerti inti saka program kerja sing bakal dirancang.

Wonten ing ngandhap menika, kita aturaken tuladha teks MC ingkang paling anyar bahasa Jawa, ingkang cocok kangge nyuguhaken agenda rapat ngrembag program kerja.

Naskah MC bahasa Jawa ingkang kawulo aturaken minangka tuladha adicara patemon ngrembag program kerja ing wilayah RT Desa Cibodas, Kecamatan Tanara.

Gatekna kanthi tliti ing ngisor iki tuladha teks MC paling anyar bahasa Jawa, kang trep kanggo diwedharake nalika agenda rapat program kerja dipimpin dening RT.

Baca Juga: MC Bahasa Jawa Agenda Workshop Standar Operasional Prosedur (SOP) di Kampus UIN SMH Banten 

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدُللّه ربِّ العالمينَ وبه نستعِين على امُور الدنيا والدّين. والصّلاةُ والسّلامُ على سيِّدنَا ومولنا وشفعِينا وحبيبِنا محمَّد رسُول اللّه وعلى اله وصحبِه، ومَن تبعَ سُنّتَه وجمَعته مِن يومِنا هذا الى يومِ النّهضة.

الحمدُللّه الّذِي نزَّل الفُرقان على عبدِه ليكُون للعالمِين نذِيرا. وأتاهُ اللّه المُلك والحِكمة وعلّمَه ممّا يشاءُ. ومَن يُؤت الحِكمة فقَد أُوتي خيرًا كثِيرًا.

Baca Juga: Amanat Pembina Upacara Hari Senin Untuk Siswa SD dengan Tema Nilai Upacara Bendera

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh MC Untuk Opening Ceremony Sebuah Pameran

Kamis, 12 Januari 2023 | 07:00 WIB

Teks MC Agenda Workshop di Kampus UIN SMH Banten

Rabu, 11 Januari 2023 | 17:38 WIB

Terpopuler

X