MC Ini Cocok Untuk Agenda Pertemuan Keluarga Menggunakan Bahasa Jawa Secara Singkat dan Padat

- Selasa, 10 Januari 2023 | 13:15 WIB
Teks MC terbaru bahasa Jawa tema pertemuan keluarga (Pixabay/Broesis)
Teks MC terbaru bahasa Jawa tema pertemuan keluarga (Pixabay/Broesis)

ISLAMADANIA - Menika teks MC inggih menika pembawa acara ingkang saged ngontrol adicara ingkang dipunlampahi.

Tuladha teks MC basa Jawa menika prasaja sanget lan gampil dipuntindakaken wonten ing agenda ingkang sampun dipuntata dening masyarakat.

Masarakat asring ngawontenaken pertemuan keluarga, punika MC teks resensi katresnan basa Jawa ingkang paling anyar.

MC Bahasa Jawa menika kawulo aturaken kangge adicara ingkang sampun dipuncawisaken inggih menika pertemuan keluarga.

Gatekna kanthi tliti ing ngisor iki, yaiku teks MC adicara pertemuan keluarga nggunakake basa Jawa.

Baca Juga: Naskah MC Bahasa Sunda Acara Pertemuan Ibu-ibu PKK

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدُللّه ربِّ العالمينَ وبه نستعِين على امُور الدنيا والدّين. والصّلاةُ والسّلامُ على سيِّدنَا ومولنا وشفعِينا وحبيبِنا محمَّد رسُول اللّه وعلى اله وصحبِه، ومَن تبعَ سُنّتَه وجمَعته مِن يومِنا هذا الى يومِ النّهضة.

الحمدُللّه الّذِي نزَّل الفُرقان على عبدِه ليكُون للعالمِين نذِيرا. وأتاهُ اللّه المُلك والحِكمة وعلّمَه ممّا يشاءُ. ومَن يُؤت الحِكمة فقَد أُوتي خيرًا كثِيرًا.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh MC Untuk Opening Ceremony Sebuah Pameran

Kamis, 12 Januari 2023 | 07:00 WIB

Teks MC Agenda Workshop di Kampus UIN SMH Banten

Rabu, 11 Januari 2023 | 17:38 WIB

Terpopuler

X