Naskah MC Bahasa Jawa Agenda Pentas Seni SMP Negeri 1 Tirtayasa Kabupaten Serang

- Jumat, 9 Desember 2022 | 15:15 WIB
Ini naskah acara pentas seni SMP Negeri 1 Tirtayasa Kabupaten Serang melalui teks MC Bahasa Jawa  (Pixabay)
Ini naskah acara pentas seni SMP Negeri 1 Tirtayasa Kabupaten Serang melalui teks MC Bahasa Jawa (Pixabay)

ISLAMADANIA.COM - Iki minangka tuladha naskah MC kang nggunakake basa Jawa, kang banget disaranake.

Naskah MC Basa Jawa ingkang sampun kula aturaken menika kalebet agenda pentas seni ingkang dipunadani dening sekolah saking Kabupaten Serang.

SMP Negeri 1 Tirtayasa Kabupaten Serang ngawontenaken lomba pagelaran kesenian, ing ngandhap menika andharan naskah MC basa Jawa ingkang sanget dipunanjuraken.

Menika teks MC basa Jawa ingkang trep kangge adicara pentas seni ingkang dipunadani dening OSIS SMP Negeri 1 Tirtayasa Kabupaten Serang.

Baca Juga: Naskah MC Pembawa Acara Upacara Hari Pramuka SMP Negeri 1 Tirtayasa Basa Jawa

Ingkang kula hormati kepala sekolah SMP Negeri 1 Tirtayasa Kabupaten Serang.

Ingkang kula hormati, Ketua Panitia pentas seni SMP Negeri 1 Tirtayasa Kabupaten Serang.

Ingkang kula hormati Bapak/Ibu Guru saha karyawan.

Semono uga kanca-kanca sing tak tresnani.

Baca Juga: Naskah MC Bahasa Indonesia: Pembawa Acara Upacara Hari Pramuka SMP Negeri 1 Tirtayasa

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh MC Untuk Opening Ceremony Sebuah Pameran

Kamis, 12 Januari 2023 | 07:00 WIB

Teks MC Agenda Workshop di Kampus UIN SMH Banten

Rabu, 11 Januari 2023 | 17:38 WIB

Terpopuler

X