Naskah MC Terbaru, Pada Agenda Pentas Seni di Kota Serang Menggunakan Bahasa Jawa

- Sabtu, 3 Desember 2022 | 15:35 WIB
Ini adalah contoh agenda pentas seni teks MC bahasa Jawa di Madrasah Tsanawiyah Al Fathaniyah Kota Serang (Stockphoto)
Ini adalah contoh agenda pentas seni teks MC bahasa Jawa di Madrasah Tsanawiyah Al Fathaniyah Kota Serang (Stockphoto)

ISLAMADANIA.COM - Ing ngandhap menika dipunandharaken tuladha teks MC ingkang pungkasan ingkang trep sanget dipunginakaken wonten ing adicara ingkang sampun dipuncawisaken.

Teks MC paling anyar iki nggunakake basa Jawa kang trep banget kanggo acara pentas seni.

Madrasah Tsanawiyah (MTs) Lembaga pendhidhikan Al Fathaniyah Tengkele Kota Serang asring ngawontenaken pentas seni, diiringi naskah MC basa Jawa ingkang pungkasan.

Naskah MC basa Jawa paling anyar ing ngisor iki trep banget kanggo agenda pentas seni kanthi tuladha kang digunakake dening Madrasah Tsanawiyah (MTs) Al Fathaniyah Tengkele Kota Serang.

Menika andharan deskriptif naskah MC basa Jawa ingkang pungkasan wonten ing adicara pentas seni, menika resensi.

Baca Juga: Isi Kandungan Surat Quraisy ayat 3 hingga ayat 4 yang Termaktub dalam Al-Qur'an

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدُللّه ربِّ العالمينَ وبه نستعِين على امُور الدنيا والدّين. والصّلاةُ والسّلامُ على سيِّدنَا ومولنا وشفعِينا وحبيبِنا محمَّد رسُول اللّه وعلى اله وصحبِه، ومَن تبعَ سُنّتَه وجمَعته مِن يومِنا هذا الى يومِ النّهضة.

الحمدُللّه الّذِي نزَّل الفُرقان على عبدِه ليكُون للعالمِين نذِيرا. وأتاهُ اللّه المُلك والحِكمة وعلّمَه ممّا يشاءُ. ومَن يُؤت الحِكمة فقَد أُوتي خيرًا كثِيرًا.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Contoh MC Untuk Opening Ceremony Sebuah Pameran

Kamis, 12 Januari 2023 | 07:00 WIB

Teks MC Agenda Workshop di Kampus UIN SMH Banten

Rabu, 11 Januari 2023 | 17:38 WIB

Terpopuler

X