• Sabtu, 10 Desember 2022

Naskah MC Bahasa Jawa Tema Konstitusi Dasar Sebuah Negara dalam Forum Debat

- Rabu, 23 November 2022 | 16:15 WIB
Ini sajian naskah MC bahasa Jawa terlengkap tema pembahasan Konstitusi dasar sebuah negara dalam sebuah forum debat (Pixabay/jarmoluk)
Ini sajian naskah MC bahasa Jawa terlengkap tema pembahasan Konstitusi dasar sebuah negara dalam sebuah forum debat (Pixabay/jarmoluk)

ISLAMADANIA.COM - Menika andharan tuladhanipun naskah MC basa Jawa ingkang saged ngatur lumampahing adicara.

MC Basa Jawa iki banget dianjurake, utamane nalika miwiti forum debat sing ngrembug babagan dasar-dasar konstitusi negara.

Nggatosaken forum debat kanthi tema ngrembag Konstitusi ingkang dipunpandhegani dening moderator lumantar naskah MC ngginakaken basa Jawa.

Tema kang diangkat ing forum debat iku ilmiah banget, yaiku Konstitusi Negara, uga teks MC basa Jawa.

Ing kene kita ngusulake naskah MC basa Jawa kang banget disaranake kanggo forum debat Konstitusi.

Baca Juga: Khutbah Jumat Terbaru Bahasa Sunda Tema Meneguhkan Diri sebagai Ummatan Wasatha

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدُللّه ربِّ العالمينَ وبه نستعِين على امُور الدنيا والدّين. والصّلاةُ والسّلامُ على سيِّدنَا ومولنا وشفعِينا وحبيبِنا محمَّد رسُول اللّه وعلى اله وصحبِه، ومَن تبعَ سُنّتَه وجمَعته مِن يومِنا هذا الى يومِ النّهضة.

الحمدُللّه الّذِي نزَّل الفُرقان على عبدِه ليكُون للعالمِين نذِيرا. وأتاهُ اللّه المُلك والحِكمة وعلّمَه ممّا يشاءُ. ومَن يُؤت الحِكمة فقَد أُوتي خيرًا كثِيرًا.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Tingkatkan Kesehatan Mata dengan 5 Cara Alami dan Aman

Sabtu, 10 Desember 2022 | 06:05 WIB
X