Teks MC Bahasa Sunda Cocok Digunakan Secara Pengajian Rutinitas Waosan Al-Qur'an 

- Kamis, 8 Desember 2022 | 16:15 WIB
Agenda pengajian rutinitas sehari-hari membaca Al-Qur'an melalui teks MC Bahasa Sunda (Pixabay/Broesis)
Agenda pengajian rutinitas sehari-hari membaca Al-Qur'an melalui teks MC Bahasa Sunda (Pixabay/Broesis)

ISLAMADANIA.COM - Ieu di handap aya téks lengkep anu bisa dijadikeun référénsi, nya éta téks MC maké basa Sunda.

Urang ngawihkeun naskah MC basa Sunda dina moméntum acara pengajian rutin anu diayakeun ku masarakat, nya éta maca Al-Qur’an.

Ieu di handap aya tulisan anu narik perhatian patali jeung maca rutinitas sapopoe ku maca Al-Qur’an, nya eta naskah MC basa Sunda.

Dangukeun kalawan taliti di handap ieu téks MC basa Sunda lengkep ngeunaan bacaan sapopoé.

Dina ieu hal, naskah MC basa Sunda téh kaasup kana upacara ngaregepkeun sapopoe anu rutin diayakeun ku masarakat, nya éta maca Al-Qur’an.

Baca Juga: Contoh Teks MC Untuk Syukuran 4 Bulan Kehamilan, Mudah Dipahami dan Simpel

anu ku simkuring dipihormat poro alim soho poro ulama' anu fatwana kami taat.

Anu kuring hormat nyaéta pentingna sepuh.

Abdi hormat ka bapa miwah ibu para uleman

Sumangga urang sanggakeun puji sinareng syukur ka Allah SWT anu parantos maparinan rahmat, taufiq hidayahna, dugi ka dugi ka urang sadaya.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Kisruh Qariah Disawer, Ternyata Begini Hukumnya

Sabtu, 7 Januari 2023 | 18:16 WIB

Terpopuler

X