• Sabtu, 10 Desember 2022

Contoh MC Bahasa Sunda, Cocok Digunakan Acara Bimbingan Teknis Yaitu Bimtek

- Kamis, 24 November 2022 | 15:15 WIB
Contoh teks MC bahasa Sunda agenda Bimbingan Teknis (Bimtek) (Stockphoto)
Contoh teks MC bahasa Sunda agenda Bimbingan Teknis (Bimtek) (Stockphoto)

ISLAMADANIA.COM - Ieu ulasan ngeunaan conto téks MC basa Sunda anu cocog pikeun anjeun nalika nyieun acara anu resmi pisan.

Urang nepikeun conto téks MC basa Sunda ieu pikeun acara bimbingan teknis, nyaéta Bimtek.

Bimtek singkatan tina hidayah teknis anu sering diayakeun ku lembaga dina acara resmi anu penting pisan dilaksanakeun.

Ieu di handap conto téks MC bahasa Sunda, nya éta pembawa acara dina agénda Bimtek anu lengkep pisan jeung jadi rékoméndasi.

Di handap ieu conto téks MC basa Sunda anu panglengkepna anu merenah pikeun dipaké dina agénda Bimtek, nyaéta pituduh teknis. 

Baca Juga: Inilah Kisah Amalan dari Rasulullah SAW Bagi Siapa Saja yang Ingin Hutangnya Lunas

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدُللّه ربِّ العالمينَ وبه نستعِين على امُور الدنيا والدّين. والصّلاةُ والسّلامُ على سيِّدنَا ومولنا وشفعِينا وحبيبِنا محمَّد رسُول اللّه وعلى اله وصحبِه، ومَن تبعَ سُنّتَه وجمَعته مِن يومِنا هذا الى يومِ النّهضة.

الحمدُللّه الّذِي نزَّل الفُرقان على عبدِه ليكُون للعالمِين نذِيرا. وأتاهُ اللّه المُلك والحِكمة وعلّمَه ممّا يشاءُ. ومَن يُؤت الحِكمة فقَد أُوتي خيرًا كثِيرًا.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Pidato Bahasa Sunda Tema Pemberantasan Buta Aksara

Sabtu, 19 November 2022 | 19:15 WIB

Pidato Bahasa Melayu Tema Pemberantasan Buta Aksara

Sabtu, 19 November 2022 | 18:15 WIB

Pidato Bahasa Jawa Tema Pemberantasan Buta Aksara

Sabtu, 19 November 2022 | 17:15 WIB

Pidato Bahasa Indonesia Tema Pemberantasan Buta Aksara

Sabtu, 19 November 2022 | 16:15 WIB

Contoh Pidato Bahasa Sunda Tentang Perpisahan Sekolah

Rabu, 16 November 2022 | 17:15 WIB

Contoh Pidato Bahasa Jawa Tentang Perpisahan Sekolah

Rabu, 16 November 2022 | 14:15 WIB
X