Ceramah Singkat Terbaru Basa Jawa Tema Kebersihan Untuk Kenyamanan Belajar Secara Lengkap dan Padat

- Kamis, 12 Januari 2023 | 16:10 WIB
Tema kebersihan untuk kenyamanan belajar ini disampaikan melalui ceramah singkat bahasa Jawa (RiZeLLi/Pixabay)
Tema kebersihan untuk kenyamanan belajar ini disampaikan melalui ceramah singkat bahasa Jawa (RiZeLLi/Pixabay)

ISLAMADANIA - Naskah ceramah singkat iki banget disaranake lan trep kanggo diwulangake marang masyarakat umum.

Tuladha ceramah singkat ingkang kita aturaken ing ngriki ngginakaken basa Jawa kanthi tema kebersihan kangge kenyamanan belajar.

Tema kebersihan kangge kenyamanan belajar basa Jawa menika wigatos sanget dipunmangertosi dening para siswa, mliginipun para siswa sekolah lan perguruan tinggi ingkang sinau babagan dunia pendidikan.

Berikut ulasan menarik yang kami sampaikan secara komprehensif tentang contoh teks ceramah singkat bahasa Jawa.

Menika andharan saking ceramah singkat ingkang ngginakaken basa Jawa kanthi tema kebersihan kangge mujudaken kenyamanan belajar kangge siswa sak ndonya.

Baca Juga: Isi Kandungan Yang Terdapat dalam Al-Qur'an Surat Al Adiyat Ayat 9 Hingga 11 Lengkap disertai Teks Arab, Latin

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدُللّه ربِّ العالمينَ وبه نستعِين على امُور الدنيا والدّين. والصّلاةُ والسّلامُ على سيِّدنَا ومولنا وشفعِينا وحبيبِنا محمَّد رسُول اللّه وعلى اله وصحبِه، ومَن تبعَ سُنّتَه وجمَعته مِن يومِنا هذا الى يومِ النّهضة.

الحمدُللّه الّذِي نزَّل الفُرقان على عبدِه ليكُون للعالمِين نذِيرا. وأتاهُ اللّه المُلك والحِكمة وعلّمَه ممّا يشاءُ. ومَن يُؤت الحِكمة فقَد أُوتي خيرًا كثِيرًا.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Terpopuler

X