Ceramah Singkat Bahasa Jawa Tema Adab Membaca Al-Qur'an

- Rabu, 30 November 2022 | 15:35 WIB
Teks naskah ceramah singkat basa Jawa tema adab membaca Al-Qur'an (Stockphoto)
Teks naskah ceramah singkat basa Jawa tema adab membaca Al-Qur'an (Stockphoto)

ISLAMADANIA.COM - Wonten ing ngandhap menika, kawulo aturaken naskah ingkang sae sanget, inggih menika ceramah singkat basa Jawa.

Naskah ceramah singkat basa Jawa iki trep banget kanggo ngandharake marang masyarakat ngenani Al-Qur’an minangka sumber hukum Islam.

Teks tuladha teks ceramah singkat basa Jawa ngemu tema kanthi irah-irahan adab maos Al-Qur’an.

Wonten ing ngandhap menika andharan ngengingi pirembagan babagan tatakrama maos Al-Qur’an ingkang wigati sanget dipunmangertosi dening masarakat.

Rungokna kanthi teliti ing ngisor iki tuladhane teks ceramah singkat basa Jawa kanthi tema tata krama maca Al-Qur’an.

Baca Juga: Lirik Lagu Yaartah Qolbi Dilengkapi Teks Arab Latin dan Terjemahannya, Ini Teks Sholawat secara Lengkap

السّلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته

بسم اللّه، الحمدللّه

الحمدُللّه ربِّ العالمينَ وبه نستعِين على امُور الدنيا والدّين. والصّلاةُ والسّلامُ على سيِّدنَا ومولنا وشفعِينا وحبيبِنا محمَّد رسُول اللّه وعلى اله وصحبِه، ومَن تبعَ سُنّتَه وجمَعته مِن يومِنا هذا الى يومِ النّهضة.

الحمدُللّه الّذِي نزَّل الفُرقان على عبدِه ليكُون للعالمِين نذِيرا. وأتاهُ اللّه المُلك والحِكمة وعلّمَه ممّا يشاءُ. ومَن يُؤت الحِكمة فقَد أُوتي خيرًا كثِيرًا.

Halaman:

Editor: Taufik Hidayat at-Tanari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Terpopuler

X